Kurser

Din talestemme kan åbne flere døre

Få styrke og følelser frem i stemmen og få optimeret dine kommunikationer på arbejdspladen.


Der sker megen kommunikation på arbejdspladser i forbindelse med informationer, dialoger, viden deling, oplæg, taler, salgspræsentationer, integrering af nye medarbejdere, MUS.
I al kommunikation er talestemmen i højeste grad medvirkende til, om dit budskab når klart ud og på den mest hensigtsmæssige måde. Din talestemme er dit visitkort.
Kurset udbydes på enten 4 eller 7 timers varighed med mulighed for individuel opfølgning.

Formål:
Få en mere tydelig, velklingende og stærk stemme.
Bliv mere klar og tydelig i mælet i kommunikationen med kolleger og ansatte.
Lad din personlige stemme og kropssprog kvalificere dine kommunikationer og samtaler. 

Indhold.
Kurset er inddelt i en teori- og praksisdel. Antallet af deltagere er max. 20 – 25 personer.

- Et oplæg om talestemmen, stemmens funktioner og ’de 4 temperamenter’ og hvordan de udtrykkes i stemme, kropsholdninger og gestik og mimik.

- Workshop med krop- og stemmetræningsøvelser, hvor træningen af kropssprog, udtryk og stemmetræningsøvelser, fri sætter kroppens og stemmens muligheder for at udtrykke mange forskellige følelser.

- Stemmetræningsøvelser som optimerer stemmens lyd og klang, stemmens funktionsmåder, stemmens sundhed samt et større mod til at bruge dens mange udtryksmuligheder. Træning af disse nye redskaber med individuel feed back.

- På heldagskurser får man individuel stemme coaching, så man får redskaber til den videre udvikling af stemmens personlige potentialer, stemmepleje, udstråling og kropsprog.

Resultat:
Du har fået afprøvet stemmens muligheder og er blevet mere bevidst om din stemmes potentialer. Du har fået redskaber til at træne og vedligeholde din stemme, og du vil i højere grad kunne give andre en følelse af mere nærvær, interesse og troværdighed under dialoger, taler, eller oplæg. Med en bevidst brug af stemmens redskaber vil du kunne åbne flere døre.
Kommunikationen bliver kort sagt mere troværdig, kvalificeret, målrettet og præcis.

Kursusrekvisitter:
Whiteboad, Flipover, Overhead, Spejl, Video, MP3 eller minidisc til optagelser, evt. klaver.

<- tilbageBirgit E. Wisti • Gyngemose Parkvej 18, 3.th, 2860 Søborg • Telefon +45 40 16 05 24